Vakuutukset

Onko yrityksesi ja oma vakuutusturva ajan tasalla?

Elite Alfred Berg on panostanut yrityksen ja yrittäjän vakuuttamisen helppouteen ja kattavuuteen. Saat yhdellä asiantuntijamme kanssa käytävällä vakuutustarpeen  kartoituksella yrityksesi kaikki vakuutusasiat kerralla kuntoon. Avustamme myös silloin, kun vahinko on sattunut.

Omameklari

Yhteistyökumppanimme Omameklari on vakuutusyhtiöistä riippumaton vakuutusasioiden erikoisasiantuntija, joka kilpailuttaa vakuutukset puolestasi. Omameklari varmistaa myös sen, että vakuutusturvasi on oikealla tasolla yritystoimintaasi nähden ja saat vakuutussopimuksesi mukaiset korvaukset ajallaan ja oikean suuruisina silloin - mikäli jotain ikävää on tapahtunut.

Lakisääteiset vakuutukset

Tiesitkö, että myös lakisääteiset YEL- ja TyEL-vakuutukset kannattaa kilpailuttaa? Hinnat ovat lakisääteiset ja näin ollen samat kaikissa eläkevakuutusyhtiöissä, mutta eläkevakuutusyhtiöiden maksamat ns. asiakashyvitykset riippuvat vakuutusyhtiön toiminnan tehokkuudesta ja sijoitustoiminnan kannattavuudesta. Yhteistyökumppanimme Veritas Eläkevakuutus on jo vuosien ajan ollut kärkipaikoilla maksetun asiakashyvityksen määrällä mitattuna.

Yrittäjän omaa ja yrityksen avainhenkilöiden eläketurvaa voidaan täydentää vapaaehtoisilla vakuutuksilla. Toteutamme yksilölliset ja ryhmäeläkevakuutukset yhteistyössä Henki-Fennian kanssa. Henki-Fenniasta saat myös henkivakuutukset itsellesi ja perheellesi.

Enää sinun ei tarvitse eksyä vakuutusviidakkoon - yksi yhteydenotto Eliteen riittää