Vakuutusratkaisut

Vakuutusratkaisut sijoittamiseen

Vakuutussijoittaminen on helppo, joustava ja tuottoisa tapa kerryttää varallisuutta itselle tai lähiomaisille. Voit vaihtaa sijoituskohteita ilman veroseuraamuksia, jolloin sijoitukset tuottoineen siirtyvät kokonaisuudessaan uuteen sijoituskohteeseen. Sijoituskohteiden vaihtoja ei myöskään tarvitse ilmoittaa vuosittaisessa veroilmoituksessa. Sijoitetun pääoman voit nostaa tarvittaessa ilman veroseuraamuksia tai muita lisäkustannuksia.

Elite Alfred Bergin tarjoamat vakuutukselliset ratkaisut sopivat kaikille. Voit toteuttaa unelmasi, olipa se sitten maailmanympärimatka, pesämuna lapsenlapselle tai huolettomat eläkepäivät.  

Elite sijoitusvakuutus

Elite sijoitusvakuutus soveltuu sinulle, mikäli sijoitusvarallisuutesi on yli 50 000 euroa. Se on joustava tapa hoitaa huomattavaa sijoitusvarallisuutta.

Elite sijoitusvakuutuksessa varojasi hoidetaan tarpeisiisi räätälöidyllä varainhoitosopimuksella. Sijoitusvakuutus voi pitää sisällään myös yksittäisiä rahastoja tai suoria osakkeita.

Sijoitustesi arvo muodostuu maksetuista vakuutusmaksuista, sijoituskohteiden arvonkehityksestä, talletusten koroista ja osingoista.

Fennia säästövakuutus

Säästövakuutuksen avulla voit säästää joko itsellesi tai lähiomaisellesi, esimerkiksi lapsille tai lapsenlapsille. Voit säästää pienissä erissä kuukausittain tai sijoittaa kerralla suurempia summia.

Fennian säästövakuutus tarjoaa vaihtoehtoja, oletpa sitten kohtuullista tuottoa maltillisella riskillä hakeva säästäjä tai tuottohakuisempi säästäjä, joka hyväksyy korkeamman riskitason.

Säästövakuutus sisältää myös henkivakuutusturvan, joka tuo lisäturvaa lähimmillesi elämäntilanteen muutoksissa.

 

Vakuutussijoittamisen edut pähkinänkuoressa

  • Ei vaivaa veroilmoitusten laadinnassa tai tarkistamisessa
  • Luovutusvoittoa ei veroteta sijoituskohdetta vaihdettaessa
  • Yhdellä sopimuksella laaja hajautus eli mahdollisuus useisiin sijoituskohteisiin
  • Voit nostaa vakuutussäästön milloin tahansa
  • Voit halutessasi määrätä tai muuttaa henkivakuutuskorvauksen edunsaajan
  • Sijoittamasi pääoma on nostettavissa ilman verotusta

Elite Sijoitusvakuutuksen ja Fennia säästövakuutuksen vakuutuksenantaja on Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia (1496059-8)