Elite tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista ja yksilölliset tarpeesi huomioivaa varallisuuden hoitoa.

Eläkkeellä monen tulot laskevat, mutta menoja saattaa olla paljonkin. Eliten tavoitteena on auttaa sinua turvaamaan huolettomat eläkepäivät esimerkiksi säästämisen, sijoittamisen ja vakuuttamisen keinoin.

Riittävätkö eläketulosi haluamaasi elintasoon? Selviäisitkö taloudellisesti ilman puolisosi tuloja? Onhan sinulla edunvalvontavaltakirja?

Veroilla on erittäin suuri vaikutus varallisuutesi kasvuun. Verojen järkeistäminen onkin kiinteä osa kaikkea Eliten toimintaa. Verosuunnittelun keinoin voidaan välttää tarpeeton verorasitus sekä omalta, mutta myös perillistesi osalta.
Oletko hyödyntänyt sijoitusvakuutusta? Olisiko varallisuuttasi kannattavaa yhtiöittää? Mitä tarkoittaa hallintaoikeuden pidättäminen lahjaa annettaessa? Soveltuisiko alihintainen kauppa juuri sinun perheesi tarpeisiin?

Ihmisen elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat yleensä vapaa-ajalla. Elite haluaakin olla mahdollistamassa unelmasi tekemällä pitkäjänteistä työtä sinun eteesi, että sinä voit viettää huoletonta ja antoisaa vapaa-aikaa.
Onko haaveissasi matka kaukomaille? Ehkä harkitset osa-aikaeläkkeelle jäämistä? Mitä tarkoittaakaan taloudellinen riippumattomuus?

Asuntovarallisuus on merkittävä osa monen suomalaisen kokonaisvarallisuutta ja siihen liittyy usein merkittävässä määrin velkarahan käyttö. Haluammekin varmistaa, etteivät riskisi kasva liian suuriksi ja toisaalta, että asuntovarallisuutesi on varmasti tehokäytössä.

Oletko varautunut taloudellisesti omistusasunnossasi tuleviin remontteihin? Onko sijoitusasuntosi vuokrataso sopiva? Unelmoitko omasta kesämökistä? Miten korkojen nopea nouseminen vaikuttaisi talouteesi?

Eliten arvomaailmassa yrittäjyys on erittäin korkealla ja olemme tiiviisti mukana auttamassa yrittäjiä kokonaisvarallisuutensa järjestämisessä siten, ettei ylimääräisiä veroja maksettaisi tai piiloriskejä syntyisi.
Ovatko yrityksesi varat ja liiketoiminta saman yhtiön sisällä? Oletko varautunut sukupolvenvaihdokseen verotehokkaasti? Onko suunnitelmissasi yrityksesi myyminen?

Pörssimarkkinoiden ulkopuolelta voi löytyä kiinnostavia sijoituskohteita kuten listaamattomia yhtiöitä ja kiinteistöjä.
Miten olet hyödyntänyt reaaliomaisuuden tuomat mahdollisuudet omassa taloudessasi? Onhan metsäomaisuutesi hoidettu tehokkaasti?

Perinnönjakotilaisuus voi parhaimmillaan sujua hyvässä hengessä, kun kaikki palaset on suunniteltu huolellisesti etukäteen. Toisaalta perillistesi tarpeetonta verorasitusta voidaan keventää etukäteisvalmisteluilla. Elite on onnistuneesti ollut auttamassa monia perheitä kokonaisverorasituksen keventämisessä.

Miten haluat perintösi jaettavan? Oletko harkinnut sijoitusvakuutusta? Tulisiko varallisuuden verotehokas siirto jälkipolville aloittaa jo etukäteen?

Sijoitusomaisuus koostuu esimerkiksi rahastoista, osakkeista ja velkakirjoista. Sijoitustoiminnassa tuotto on oleellinen tekijä, mutta onnistunut riskienhallinta nousee monesti avainrooliin. Haluamme varmistaa, että ymmärrät aidosti riskisi ja että varasi ovat mahdollisimman tuottavassa käytössä.

Mitkä ovat merkittävimmät riskitekijät sijoitussalkussasi? Mikä olisi sopiva osakepaino juuri nyt?

Varallisuudenhoito

Elite tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista ja yksilölliset tarpeesi huomioivaa varainhoitoa. Henkilökohtainen yksityispankkiirisi perehtyy kanssasi elämäntilanteeseesi ja tulevaisuuden tavoitteisiisi. Yhdessä pankkiirisi kanssa käyt läpi esimerkiksi vakuutusturvasi, perintösuunnitelmasi, verojärjestelysi sekä sijoitusratkaisusi. Tavoitteena on tunnistaa keskeisimmät kehityskohteet ja päästä eroon piilevistä riskitekijöistä. Sinun ja henkilökohtaisen pankkiirisi tukena ovat Eliten huippuosaajat, kuten verojuristit ja salkunhoitajat.

Ota yhteyttä

Soita ja sovi aika sinua palvelevan asiantuntijan kanssa.

  0201 558 610

Yhteystiedot