Private Banking

Vastaamme varakkaiden yksityishenkilöiden, yrittäjien ja heidän perheidensä varallisuudenhoidosta yksilöllisesti. Vastuullamme on myös usean yrityksen, yhdistyksen ja yhteisön sijoitusvarallisuudesta huolehtiminen.  

Tunnistamme omaisuutesi kehityskohteet ja luomme sinulle selkeän ja yksilöllisen sijoitussuunnitelman. Palvelumme on mutkatonta ja ratkaisukeskeistä kokonaisvarallisuuden suunnittelua, jossa hyödynnämme monipuolisesti yrityksemme tarjoamia laki- vero- ja vakuutusratkaisuja. Pidämme myös huolen siitä, että sijoitussuunnitelmasi ottaa huomioon eri elämäntilanteet ja joustaa tarvittaessa niiden mukaisesti.

Hoidamme varallisuuttasi joko täyden valtakirjan sopimuksella tai autamme sinua sijoituspäätösten itsenäisessä toteuttamisessa. Täyden valtakirjan varainhoidossa käytämme aktiivisia ja passiivisia rahastoja sekä suoria osakkeita. Tarjolla on myös laaja määrä erikoissijoitusrahastoja ja listaamattomia sijoituksia. Lisäksi tarjoamme yksinoikeudella Suomessa BNP Paribas -yhtiön rahastoja.

Lupaamme asiakkaillemme ensiluokkaista, mutkatonta ja ratkaisukeskeistä palvelua, joka ottaa huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet.

Ota yhteyttä, niin selvitetään, kuinka voisimme olla avuksi juuri sinulle.

 Arto Niemenpää
 Liiketoimintajohtaja

 +358 50 354 4295
 arto.niemenpaa@eabgroup.fi

 

 


 Jari Kumpulainen
 Asiakasvastuullinen johtaja

 +358 40 582 7850
 jari.kumpulainen@eabgroup.fi


 

 
 Mikko Virolainen
 Asiakasvastuullinen johtaja

 +358 50 594 3765
 mikko.virolainen@eabgroup.fi