Yksityispankkiireja

Tule kasvamaan kanssamme

Kiitos asiakkaidemme luottamuksen, Eliten hoitaman asiakasvarallisuuden määrä on kohonnut 20-kertaiseksi viimeisen viiden vuoden aikana. Palveluihimme luottaa jo 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme noin 3 miljardin euron varallisuutta.

Vuonna 2016 olimme Helsingin pörssin 4. nopeimmin kasvanut yritys.* Tänä vuonna kasvumme on jatkunut vähintäänkin samaan tahtiin. Elokuussa ostimme Alfred Bergin Suomen toiminnot, ja kaupan myötä Elitestä tuli Euroopan toiseksi suurimman pankkikonsernin, BNP Paribasin, sijoitustuotteiden ainoa tarjoaja Suomessa.

Kasvumme perustuu henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun sekä monipuoliseen ja jatkuvasti kehittyvään tuote- ja palveluvalikoimaan, josta löytyy sopiva ratkaisu niin yksityishenkilöille ja yrityksille kuin yhteisöillekin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 150 sijoitusalan ammattilaista 14 paikkakunnalla ympäri Suomea. 

Haemme nyt kasvumme tueksi eteenpäin pyrkiviä ihmisiä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

*Kauppalehti 8.4.2017: Tässä pörssin kovimmat kasvuyhtiöt

Yksityispankkiireja yksityisasiakasliiketoimintaan 

Haemme yksityispankkiireja kaikkiin toimipisteisiimme sijoituspalveluiden myyntityöhön joko sidonnaisasiamieheksi tai työsuhteeseen. Tehtävänäsi on rakentaa yksityisasiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin sopivia ratkaisuja, kasvattaa asiakaskuntaamme sekä toimia asiakkaidemme tukena koko asiakkuuden ajan. Asiakastyössäsi vaalit ensisijaisesti asiakkaan etua ja kasvatat tämän varallisuutta.

Odotamme sinulta:

 • näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
 • aiempaa kokemusta rahoitus- tai vakuutusalalta
 • kykyä luoda ja ylläpitää pitkäjänteisiä asiakassuhteita
 • ennakkoluulotonta ja eteenpäin katsovaa asennetta
 • aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden kehittyä ja menestyä Suomen nopeimmin kasvavassa sijoituspalveluyhtiössä
 • ammattitaitoa kehittävän ja tuloksiin johtavan säännöllisen myynti- ja tuotekoulutuksen
 • määrätietoisen kehitystyön tuloksena syntyneen tuotevalikoiman, josta löytyy ratkaisu jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin kaikissa markkinatilanteissa
 • ammattitaitoisen sijoitus- ja tutkimusorganisaation, joka huolehtii palvelutarjontamme kilpailukyvystä nyt ja tulevaisuudessa
 • lakimiestemme asiantuntemuksen veroneuvonnassa sekä perhe- ja yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa
 • ansaintamallin, joka räätälöidään vastaamaan sinun tarpeitasi ja tekee oikeutta osaamisellesi.

Lisätietoja antaa yksityisasiakkaiden liiketoimintajohtaja Rami Niemi, p. 050 576 9281 tai rami.niemi@elitevarainhoito.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen rami.niemi@elitevarainhoito.fi. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.