Kesätyö asiakassuhteen hoitamisen parissa

Haemme kesän ajaksi määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen reipasta, innokasta ja asiakastyöstä kiinnostunutta opiskelijaa asiakassuhteen hoitamiseen liittyviin avustaviin tehtäviin. Hakijalla tulisi olla mahdollisuus jatkaa työtä joustavasti ja osa-aikaisesti kesän jälkeen noin 15–20 h/viikko.

Tehtävänäsi on auttaa varainhoidon asiakassuhteista vastaavia vaihtelevissa päivittäisissä rutiineissa, asiakaspalvelussa ja asiakashankinnassa.

Olet ehdottoman luotettava ja taustaltasi moitteeton. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja olet reipas, ulospäinsuuntautunut, joustava ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Olet kiinnostunut myynnistä ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Ymmärrät sijoittamisen perusteet ja haluat oppia jatkuvasti lisää. Paineensietokykysi on korkea, ja vaadit itseltäsi ja työsi tuloksilta aina parasta.

Olet mielellään loppusuoralla taloustieteiden, markkinoinnin ja myynnin tai sosiaalipsykologian opinnoissasi. Ymmärrät ja olet kiinnostunut myös sosiaalisesta mediasta myyntivälineenä.

Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen erinomainen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä alkaa mielellään toukokuun alkupuolella ja päättyy kokoaikaisena elokuussa 2018. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus sopia osa-aikaisesta työsuhteesta opintojen rinnalla.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen hr@elitevarainhoito.fi mahdollisimman pian, viimeistään 28.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Niemenpää p. 050 354 4295.