Instituutioasiakasvastaavia

Tule kasvamaan kanssamme

Kiitos asiakkaidemme luottamuksen, Eliten hoitaman asiakasvarallisuuden määrä on kohonnut 20-kertaiseksi viimeisen viiden vuoden aikana. Palveluihimme luottaa jo 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme noin 3 miljardin euron varallisuutta.

Vuonna 2016 olimme Helsingin pörssin 4. nopeimmin kasvanut yritys.* Tänä vuonna kasvumme on jatkunut vähintäänkin samaan tahtiin. Elokuussa ostimme Alfred Bergin Suomen toiminnot, ja kaupan myötä Elitestä tuli Euroopan toiseksi suurimman pankkikonsernin, BNP Paribasin, sijoitustuotteiden ainoa tarjoaja Suomessa.

Kasvumme perustuu henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun sekä monipuoliseen ja jatkuvasti kehittyvään tuote- ja palveluvalikoimaan, josta löytyy sopiva ratkaisu niin yksityishenkilöille ja yrityksille kuin yhteisöillekin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 150 sijoitusalan ammattilaista 14 paikkakunnalla ympäri Suomea. 

Haemme nyt kasvumme tueksi eteenpäin pyrkiviä ihmisiä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

*Kauppalehti 8.4.2017: Tässä pörssin kovimmat kasvuyhtiöt

Instituutioasiakasvastaavia instituutioasiakasliiketoimintaan

Elite tarjoaa korkealaatuista varainhoitopalvelua instituutioasiakkailleen osakkeissa, korkoinstrumenteissa, vaihtoehtoisissa omaisuusluokissa sekä pääomasijoituksissa. Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta instituutioasiakasvastaavaa palvelemaan suomalaisia instituutioasiakkaitamme, löytämään vaativien ammattisijoittajien tarpeisiin sopivia sijoitusratkaisuja ja kasvattamaan instituutioasiakaskuntaamme.

Odotamme sinulta:

 • aiempaa kokemusta varainhoito- tai rahoitusalalta
 • hyvää tuntemusta osake-, korko-, kiinteistö- ja pääomasijoitusmarkkinoista
 • kykyä luoda ja ylläpitää pitkäjänteisiä asiakassuhteita
 • ennakkoluulotonta ja eteenpäin katsovaa asennetta
 • aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden kehittyä ja menestyä Suomen nopeimmin kasvavassa sijoituspalveluyhtiöissä
 • ammattitaitoa kehittävän ja tuloksiin johtavan säännöllisen myynti- ja tuotekoulutuksen
 • määrätietoisen kehitystyön tuloksena syntyneen tuotevalikoiman, josta löytyy ratkaisu vaativien instituutioasiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin kaikissa markkinatilanteissa
 • ammattitaitoisen sijoitus- ja tutkimusorganisaation, joka huolehtii palvelutarjontamme kilpailukyvystä nyt ja tulevaisuudessa
 • ansaintamallin, joka räätälöidään vastaamaan sinun tarpeitasi ja tekee oikeutta osaamisellesi.

Lisätietoja antaa instituutioasiakkaiden liiketoimintajohtaja Kristian Warras, p. 050 675 76 tai kristian.warras@elitevarainhoito.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen kristian.warras@elitevarainhoito.fi. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.