Elitelle jälleen Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit

Elitelle on myönnetty jo toisena peräkkäisenä vuonna Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit. Sertifikaatit ovat merkki yrityksemme hyvästä taloudellisesta suorituskyvystä ja liiketoiminnan volyymien vahvasta kehityksestä.

Menestyjä-sertifikaatin saaminen todistaa, että Elite on menestynyt vertaisiaan paremmin taloudellisen menestyksen eri osa-alueilla. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka saa vähintään 50 pistettä Kauppalehden analyysiyksikön Balance Consultingin Menestyjäluokituksessa. Luokituksessa mitataan yrityksen taloudellista suorituskykyä kuudella eri osa-alueella, joita ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky. Mittaus ennakoi myös menestyksen jatkumista.

Kasvaja-sertifikaatti osoittaa, että Elite on onnistunut kasvattamaan liikevaihtoaan huomattavasti. Sertifikaatin voivat saada yritykset, joiden liikevaihdon kasvu on ylittänyt oman ylätoimialaluokkansa keskitason vähintään kymmenellä prosenttiyksiköllä viimeisen kolmen vuoden aikana.

Lue lisää Menestyjä-sertifikaatista ja Kasvaja-sertifikaatista Balance Consultingin sivuilta.

Noston väri: 
Vaalea