Yritysmyyjä - Paikka on täytetty

Tule kasvamaan kanssamme

Kiitos asiakkaidemme luottamuksen, Eliten hoitaman asiakasvarallisuuden määrä on kohonnut 20-kertaiseksi viimeisen viiden vuoden aikana. Palveluihimme luottaa jo 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme noin 3 miljardin euron varallisuutta.

Vuonna 2016 olimme Helsingin pörssin 4. nopeimmin kasvanut yritys.* Tänä vuonna kasvumme on jatkunut vähintäänkin samaan tahtiin. Elokuussa ostimme Alfred Bergin Suomen toiminnot, ja kaupan myötä Elitestä tuli Euroopan toiseksi suurimman pankkikonsernin, BNP Paribasin, sijoitustuotteiden ainoa tarjoaja Suomessa.

Kasvumme perustuu henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun sekä monipuoliseen ja jatkuvasti kehittyvään tuote- ja palveluvalikoimaan, josta löytyy sopiva ratkaisu niin yksityishenkilöille ja yrityksille kuin yhteisöillekin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 150 sijoitusalan ammattilaista 15 paikkakunnalla ympäri Suomea. 

Haemme nyt kasvumme tueksi eteenpäin pyrkiviä ihmisiä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

*Kauppalehti 8.4.2017: Tässä pörssin kovimmat kasvuyhtiöt

Myyjä yrityspalveluliiketoimintaan

Haemme vakituiseen työsuhteeseen yritysmyyjää, jonka tehtävänä on auttaa yritysasiakkaitamme tehostamaan toimintojaan tarjoamalla heille Eliten monipuolisia kustannussäästöihin ja palkitsemiseen liittyviä ratkaisuja sekä uudenlaisia rahoituksen muotoja.

Odotamme sinulta:

  • laajaa kokemusta b-to-b-myynnistä ja yritystoiminnasta
  • yrityksen rahoituksen tuntemista
  • aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • matkustusvalmiutta Suomessa – oma auto on välttämätön
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden kehittyä ja menestyä Suomen nopeimmin kasvavassa sijoituspalveluyhtiöissä
  • Eliten laajat palvelut yritysasiakkaille yrityskoosta riippumatta
  • pohjapalkkaan perustuvan palkan sekä suorituksesta riippuvan provisiopalkan.

Lisätietoja antaa yrityspalveluiden liiketoimintajohtaja Janne Kalliomäki, p. 0400 403 593 tai janne.kalliomaki@elitevarainhoito.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen janne.kalliomaki@elitevarainhoito.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.