Ajankohtaista

Ajatusvirheet tuoton esteenä ja kuinka ne voi välttää

Perinteinen sijoittaja sortuu usein ajatusvirheisiin, jotka haittaavat päätöksentekoa ja heikentävät sijoitusten tuottoa. Faktorisijoittamisella päästään eroon ajatusvirheistä ja helpotetaan sijoituspäätösten tekoa.

Markkinakatsaus 30.11.2017

Korkomarkkinat reagoivat marraskuussa ensimmäisenä markkinatunnelman muutokseen, ja sama hermostuneisuus on näkynyt myös osakemarkkinoilla.

Yksiö, kaksio vai varoituskolmio?

Mihin kiinteistösijoittajan kannattaa suunnata rahansa? Miten tuotto muodostuu ja minkälaista tuottoa on odotettavissa?

Muistathan, että vakuutuskorvausten osittainen perintöverovapaus poistuu

Vakuutuskorvausten osittainen perintöverovapaus poistuu ja henkivakuutuskorvaukset siirtyvät kokonaan perintöveron alaisuuteen 1.1.2018. Onko sinun sijoitusvakuutuksesi edunsaajamääräys ajan tasalla?

Markkinakatsaus 31.10.2017

Tuottohakuiselle sijoittajalle vaihtoehtoisen sijoituskohteen löytyminen osakemarkkinalle on muuttunut vaikeammaksi. Jatkamme edelleen osakeylipainossa ja uskomme kurssinousun olevan tukevalla pohjalla.

Osaketutkimukseen keskittyvä Inderes aloitti Eliten seurannan

Analyysiyhtiö Inderes aloitti 10. lokakuuta Elite Varainhoidon yhtiöseurannan. Inderes asetti Eliten osakkeelle suosituksen ”lisää” ja tavoitehinnan 4,0 euroa.

Miltä näyttää puhtaan energian tulevaisuus Euroopassa?

Sijoitus uusiutuviin energianlähteisiin antaa mahdollisuuden tukea energiantuotannon muutosta ja samalla saada tuottoa rahoilleen.

Onko enemmän parempi kuin vähemmän?

Keskusteluissa tulospalkitsemisen vaikutuksista esille nousee lähes aina se tosiasia, että rahalla palkitsemisen kustannushyöty on heikko. Mutta siihen löytyy ratkaisu.

Teitkö keväällä veroilmoitukseesi muutoksia?

Tarkista uudesta verotuspäätöksestä, onko keväällä tekemäsi muutokset hyväksytty.

Vakuutuksia ja paketoituja sijoitustuotteita koskeva sääntely uudistuu

Uusi sääntely lisää yksityissijoittajien suojaa. Asiakas saa enemmän tietoa vakuutusmuotoisista ja paketoiduista sijoitustuotteista.

Sivut