Ajankohtaista

Joulupuu-keräys

Lahjoitamme joulutervehdysvarat tänäkin vuonna hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa lähdimme mukaan perinteikkääseen Joulupuu-keräykseen. Joulupuu on hyvän mielen tempaus, jossa kerätään joululahjoja sellaisille lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät vaille joulupukin tervehdystä.

Luotanko sijoittamisessa yhteen ominaisuuteen vai valitsenko useamman faktorin?

Sijoittaja pohtii usein, miten onnistuisi ajoituksessa ja ominaisuuksien valinnassa. Lähtökohdaksi voi valita myös panostuksen useampaan faktoriin ja niiden keskinäiseen toimintaan.

Markkinakatsaus 30.11.2018

Riskeistä huolimatta oletamme, että globaali talouskasvu jatkuu ensi vuonna riittävän vahvana pitääkseen yhtiöiden tuloskasvun selvästi positiivisena.

Rahanpesulaki tuo yrityksille uusia velvollisuuksia 1.1.2019 alkaen

Vuoden 2019 alussa tulee voimaan lukuisia yhteisöjä velvoittava rahanpesulain asettama vaatimus ylläpitää ajantasaista listaa yhteisön tosiasiallisista edunsaajista.

Sijoittajan loppuvuoden vero-optimointi

Sijoittajan näkökulmasta verotus ja verosuunnittelu ovat olennainen osa sijoitusten tehokasta hoitoa pitkällä aikavälillä. Verovuoden loppu tarjoaa sijoittajalle erinomaisen mahdollisuuden oman verotuksen optimointiin. Tarkista oma sijoitussalkkusi ja varmista, ettei verohyötyjä jää saamatta.

EAB Verkkopalvelu uudistui

Olemme parantaneet EAB Verkkopalvelun rakennetta ja visuaalista ilmettä, jotta verkkoasiointi olisi asiakkaillemme entistä helpompaa.

Elite Alfred Berg Korkovarainhoito sulautuu Elite Alfred Berg Korkoon

Elite Alfred Berg Korkovarainhoito Sijoitusrahasto sulautuu Elite Alfred Berg Korko Sijoitusrahastoon.

Vastuullisuuden ja taloudellisen tuloksen välillä on yhteys

Mediassa kirjoitetaan yhä enemmän vastuullisen sijoittamisen merkityksestä ympäristön kannalta. Keskustelua on myös herättänyt, onko vastuullinen sijoittaminen erityisen tuloksellista?

Sijoitusyhtiö varallisuuden hallinnan ja perintösuunnittelun välineenä

Sijoitusyhtiö on erinomainen ja verotehokas vaihtoehto hallita omaa sijoitusvarallisuutta ja toisaalta siirtää varallisuutta hallitusti seuraavalle sukupolvelle.

Verkkopalvelussa käyttökatko ti 13.11. klo 17 - ke 14.11. klo 6

Verkkopalvelussa tehdään huoltotöitä ti 13.11. klo 17.00 ja ke 14.11. klo 06.00 välisen ajan.

Sivut