Ajankohtaista

Perintösuunnittelu alentaa perillistesi perintöverorasitusta

Perintösuunnittelu ei ole vain varakkaiden etuoikeus, vaan sen avulla voi säästää merkittäviä summia perillisten perintöveroissa. Olemme koonneet työkaluja ja toimenpiteitä, joilla jokainen suomalainen pystyy alentamaan perillistensä perintöverorasitusta.

Markkinakatsaus 31.7.2018

Katseet kääntyvät nyt Brexit-uutisiin Trumpin ja Putinin hyvin sujuneen Helsingin kokouksen jäädessä historiaan. Markkinoita ovat liikutelleet otsikot kauppasodasta sekä Trumpin kommentit Yhdysvaltojen keskuspankin toiminnasta ja korkopolitiikasta.

Muutoksia EAB Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien rahastojen säännöissä

EAB Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimien sijoitus- ja erikoissijoitusrahastojen sääntöjen rakennetta on selkeytetty ja sisältöä yhdenmukaistettu. Elite Alfred Berg -sijoitusrahastojen osalta rahastojen säännöt koostuvat jatkossa Elite Alfred Berg -sijoitusrahastojen yhteisistä säännöistä sekä näitä täydentävistä rahastokohtaisista säännöistä.

Markkinakatsaus 30.6.2018

Tärkein ”aktiivinen” markkinaa liikuttava tekijä on tällä hetkellä Trump kauppasotaan liittyvine kommentteineen. Olemme kuitenkin edelleen optimistisia järkevän loppuratkaisun löytymisen osalta.

Verkkopalveluissa käyttökatko pe 15.6. klo 16 - ma 18.6. klo 8

Elite Alfred Bergin verkkopalveluissa on käyttökatko perjantain 15.6. klo 16 ja maanantain 18.6. klo 8 välisenä aikana.

Sijoittamalla voit vaurastua, mutta myös vaikuttaa

Ilmastonmuutos on todellinen uhka, jota voit torjua paitsi tekemällä fiksuja valintoja päivittäisessä elämässäsi, myös sijoittamalla rahastoihin, joiden hoitajat ajavat etuasi sijoittajana ja ihmisenä.

Elite Alfred Bergin pääkonttori muuttaa

Elite Alfred Bergin pääkonttorin osoite muuttuu 18.6.2018 alkaen.

Perinnöstä luopuminen verosuunnittelun välineenä

Perinnöstä luopuminen on tehokasta verosuunnittelua, jolla on mahdollista saavuttaa huomattavia verosäästöjä. Lue vinkit tehokkaaseen perinnöstä luopumiseen.

Markkinakatsaus 31.5.2018

Osakkeet tarjoavat mielestämme markkinanoususta huolimatta parhaimmat tuottomahdollisuudet. Nopea liikehdintä korkopuolella on näkynyt sekä valtionlainojen hinnoittelussa että euron heikkenemisenä.

Palkitsevaa autoharrastusta

Hektinen työ vaatii rinnalleen tilanteita, joissa arki unohtuu ja ajatukset saa nollattua työasioista. Elite Palkitsemispalvelut Oy:n toimitusjohtajalta se sujuu parhaiten autotallissa.

Sivut