Ajankohtaista

Kiinteistörahasto EKKR I Ky on täyteen investoitu – uusi rahasto käynnistyy keväällä

Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky teki merkittävän kiinteistökaupan ja on nyt täyteen investoitu. Käynnistämme kevään 2018 aikana vastaavan uuden kiinteistökehitysrahaston.

Sijoittaja, muistathan tehdä vähennykset pääomatuloistasi

Esitäytetyt veroilmoitukset saapuvat jälleen huhtikuussa. Kokosimme yhteen sijoittajan näkökulmasta tärkeimmät pääomatuloista tehtävät vähennykset.

Markkinakatsaus 31.3.2018

Varainhoitajien pulssia nostattivat maaliskuussa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sekä tiedot Facebookin käyttäjätietojen vuotamisesta mainostajien käyttöön.

Pääomasijoittamisen suosio kasvaa voimakkaasti

Pääomasijoittajan tarkoituksena on kehittää kohdeyritystä ja edistää yrityksen arvonnousua. Tutkimuksen mukaan pääomasijoittamisen suosio on voimakkaassa kasvussa.

Turvaa avopuolison asema testamentilla

Ilman testamenttia avoleskellä ei ole lähtökohtaisesti oikeutta ensin kuolleen avopuolison omaisuuteen. Pitkäkään avoliitto ei tuo perintöoikeutta toiselle avopuolisolle, vaikka avopari olisi lapseton.

Työpäivä salkunhoitajan saappaissa

Salkunhoitajien työpäivä alkaa jo kotona Aasian uutisten lukemisella ja iltaisinkin tulee seurattua markkinoita ja analyysejä. Mitä siinä välissä tapahtuu? Lue miten työpäivä kuluu salkunhoitajan saappaissa.

Markkinakatsaus 28.2.2018

Korjausliikkeistä huolimatta hermostuneisuus markkinoilla on käsin kosketeltavaa. Helmikuu oli sijoittajille haastava kuukausi, vaikka olisi huolehtinut hajautuksesta eri omaisuusluokkiin. Mutta laskupaikat voivat tarjota myös hyviä ostopaikkoja.

Asuntovelallinen, oletko suojautunut korkojen nousulta?

Talouskasvu kiihtyy ja korkojen nousu näyttää todennäköiseltä. Miten voit varautua kasvaviin korkokuluihin?

Vielä ehdit sijoittaa aurinkoenergiaan

Olosuhteet aurinkoenergian tuotantoon vaihtelevat suuresti sijainnin mukaan. Vielä ehdit sijoittaa Elite Älyenergiaan, jolla on uusiutuvan energian kohteita sekä Suomessa että maailmalla.

Markkinakatsaus 31.1.2018

Osakemarkkinat ovat tarjonneet mukavia nousuja alkuvuonna, joten olemme hieman keventäneet osakepainoamme. Koronnostot Yhdysvalloissa ovat hyvin tiedossa, mutta nousevatko korot Euroopassa?

Sivut